善寧會

18th Hong Kong Palliative Care Symposium

18th Hong Kong Palliative Care Symposium


主題
18th Hong Kong Palliative Care Symposium
日期
2023-01-07 (星期六)
時間
09:00 - 16:30
地點
ZOOM
詳情

Time

Content

Speakers

Chairperson(s)

9:00 - 09:30 (30 MIN)

Registration

Opening Ceremony

09:30 - 09:35 (5 MIN)

Welcome Message

Dr. CHAN Kin Sang

 

 

 

 

Ms. Kitty SIU

09:35 - 09:45 (10 MIN)

Officiating speech

Dr. KO Pat Sing, Tony

09:45 - 09:50

(5 MIN)

Vote of thanks

Prof. WONG Kwok Shing, Thomas

09:50 - 09:55

(5 MIN)

Presentation of Souvenir

09:55 -10:00

(5 MIN)

Group Photo

Morning Plenary 1

10:00 - 10:30 (30 MIN)

Care for family & ACP during times of COVID

Ms. LAM Chui Yuk, Jade

 

 

 

Dr. KWAN Wai Man, Cecilia

Mrs. CHAN Man Yu, Faye

10:30 -10:45

(15 MIN)

Q&A

10:45 -11:15 (30 MIN)

Care for family in grief during times of COVID

Ms. YUEN Wai Man, Erica

11:15 - 11:30

(15 MIN)

Q&A

11:30 - 11:45

(15 MIN)

Break

Morning Plenary 2

11:45 - 12:15

(30 MIN)

Evidence-based management of breathlessness in patients with advanced illness

Dr. NG Sheung Ching, Jeffrey

 

Dr. TSE Man Wah, Doris

Ms. LEUNG Wai Yu, Florence

12:15 - 12:30

Q&A

Lunch

12:30 – 14:00 (90 MIN)

Lunch

Afternoon Plenary

14:00 – 16:30

(150 MIN)

Free paper presentation & Outstanding presentation awards

Selected candidates for the presentations

Dr. SOONG Sung, Inda

Dr LAI Tze Kwan, Theresa

Prof. CHAN Yue Lai, Helen

費用
報名

加入到報名
前往 報名